Évértékelő 2020

Szezonzáró Évértékelés

A 2019/20-as szezon lezárására rendhagyó módon került sor.

Az idei évértékelő a korábbi évek évzáróitól eltérően nem a Vadon Lovas Klubban került megrendezésre, hanem az éterben, facebookon követhettek Bennünket a szülők, gyerekek.
Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy rendezvényünkön részt vett Farkas Ciprián, Sopron MJV polgármestere, és köszöntötte a Tigrisek stábját, valamint szülői-gyermeki közösségét. Külön kiemelte, hogy a Soproni Tigrisek SE olyan egyesület, amely kiemelt figyelmet fordít a fogyatékkal élők sportolási lehetőségeinek biztosítására.
Szintén az esemény színvonalát emelte Csiszár Szabolcs, Sopron MJV alpolgármestere aki ugyancsak köszöntötte a résztvevőket, nézőket.
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének képviseletében Bokor Ákos, elnökségi tag is üdvözölte a Tigriseket.

Minden évben kupával, érmekkel díjazzuk a korosztályok legjobbjait, idén ez elmaradt sajnos. Nem maradt el ugyanakkor az év Tigrisének járó Balogh Sándor díj átadása, amit az idei évben Szlávik Bence kapott meg. Ezzel egyidőben bejelentettük, Bence jövő évtől az SKC igazolt játékosa, pályafutását az élvonalban folytatja. Kiválóságunkat – az együttműködési megállapodás értelmében – ingyenesen igazolhatta le az SKC. Sok sikert, és sok sportörömöt kívánunk Bencének, bízunk benne, hogy a Szlávik család nevét elődeihez hasonlóan képviseli majd itt, Sopronban!

Mivel a „különdíjak” elmaradtak, edzőink egy-két szóban foglalták össze csapataik évét, mintegy üzenve a kisTigriseknek.

Mindenk gyermeknek, szülőnek köszönjük szépen az idei szezon munkáját, külön köszönjük, hogy ebben a furcsa, embert próbáló időszakban erőn felül, mindent megtettek azért, hogy folytathassuk a közös munkát!

A nyáron szinte folyamatosan lesznek edzések/táborok, tehát a munka szinte le sem áll.

Célunk a következő szezonban is ugyanaz, ami már több mint 20 éve, mióta egyesületünk létezik, egészséges gyerekeket nevelni, és segíteni őket az igazi emberséges, sportemberhez méltó jellemük megerősítésében.

Számunkra a Tigriseink a legfontosabbak.

Erős közösség, közös erősség!

Hajrá Tigrisek! ??

 

A Sopron Média televíziós felvétele metekinthető a Facebookon, tárolt élőközvetítés formájában itt>>

Sajtó megjelenés SoproniTéma itt>>