Szakembereink

SZEMÉLYI FELTÉTELEK : 

1./ Játékosok száma:

Egyesületünknek 150 játékos a tagja, amiből 105 fő igazolt játékos, és 45 fő nem igazolt státuszú gyermek.

2./ Szakmai stáb:

Az ifjú kosarasok munkáját 15 magasan képzett szakember segíti, melyek között válogatottak, NB I-es játékosok, nagy edzői tapasztalattal rendelkező edzők, testnevelő tanárok, pedagógusok, szakorvosok vannak. Több edzőnk, mivel tanár, a sportolóinkkal nem csak az edzések és mérkőzések alatt találkozik, hanem az iskolában is figyelemmel tudja kísérni sportolóink nevelését, fejődését.

Minden csapatnál felsőfokú végzettséggel rendelkező edző dolgozik, több éves, évtizedes gyakorlattal.

Ø  Előkészítő csapatunknál Ringhoffer Alida Testnevelési Egyetemet végzett és kosárlabda edző.

Ø  A kenguru és gyermek csapatnál a szintén felsőfokú végzettségű Pálla Zoltán végzi a munkát, aki a nemzetközi kosárlabdában is elismert szakember (játékvezetés területén is).

Ø  Serdülő csapatunknál Balogh Márton egyetemet végzett és kosárlabda edzői diplomával rendelkező kollégánk dolgozik.

Ø  A kadett csapat edzője Bakk László több százszoros NB I-es játékos, Magyar Kupa győztes, SMAFC csapat tagja, tanári diplomával, egyetemi végzettséggel rendelkezik, a kosárlabda edzői diplomát is megszerezte.

Ø  Junior csapatunk vezetője Németh Lehel, testnevelő tanári diplomával és nagy játékos múlttal rendelkező kosárlabda edző.

Ø  Az utánpótlás szakmai vezetését Magyar András végzi, aki szintén több százszoros NB I-es játékos. Edzőként az SVSE magyar bajnok női csapat vezetője volt, nemzetközi kupákban szerezte szakmai tapasztalatait.

Ø  Nagy Tamás az egyesület vezetője és alapítója tanári végzettsége mellett a Testnevelési Egyetem sportmenedzseri szakát végezte, és ugyanitt szerezte kosárlabda edzői végzettségét.

 

Nagy Tamás
Nagy Tamás
elnök


Német Lehel
edző

Halász Tamás
Halász Tamás
edző


Pálla Zoltán
edző

Balogh Gergely
Balogh Gergely
edző


Balogh Márton
edző

 

Sallay Gábor
Sallay Gábor
edző

IMG_5566
Giczi Zoltán
edző

Krisztián

Forray Dániel
edző