Marketing, kommunikáció

A Soproni Tigrisek SE marketing és kommunikáció

Sajtó:

A Soproni Tigrisek SE megalakulása óta rendkívül jó kapcsolatot ápol a soproni médiumokkal. Számos alkalommal láthatóak és hallhatóak egyesületünkkel kapcsolatos hírek, információs, aktuális eredményekről szóló tudósítások.

image033

A televízióban a helyi csatornán, Pulzus TV-ben többször beszélgetős műsorban vett részt Nagy Tamás egyesületi elnök, valamint több játékos és edző is, beszámolva a kiemelkedő eredményekről, várható tervekről, lehetőségekről. Ezek az adások visszanézhetőek a televízió hivatalos oldalának video tárában, melynek elérhetősége: http://www.pulzustv.hu/ .

image034Az írott sajtóban, a szintén helyi Soproni Témában jelennek meg a klubbal kapcsolatos friss információk, itt kell megemlíteni, hogy rendkívül jó kapcsolatban állunk városunk és megyénk legnagyobb sportújságírójával, Botár Lászlóval. A már említett cikkek és bejegyzések itt is visszatekinthetőek az alábbi oldalon: http://www.sopronitema.hu/sport.html.

 

Kommunikáció:
Az elmúlt években rendszeresen szerepeltünk, és a jövőben is fontosnak tartjuk, hogy megjelenjünk a Sopron sportéletéről, egyesületeiről szóló kiadványban, mert szükségesnek tartjuk egyesületünk népszerűsítését. Ez alapján könnyebben megtalálnak bennünket a kosárlabdázni vágyó fiatalok, s így minél több gyermek számára lehetővé tehetjük, hogy szervezett keretek között hódoljon ennek a sportágnak.

image035

Megalakulásunk óta négyszer adtunk ki szervezetünket bemutató és tevékenységét megismertető, népszerűsítő anyagot. Ebben a kiadványban egyesületünk csapatairól, munkájáról kaphatnak tájékoztatást az érdeklődők, valamint egy folytatásos kosárlabdázással kapcsolatos sportszakmai részt is tartalmaz a bemutatkozó füzet. A kiadvány ingyenesen került terjesztésre a soproni és környékbeli iskolákban, intézményekben, valamint sportrendezvényeken, ahol nem csak a helyi, hanem a más városokból ide utazók is tájékozódhatnak munkánkról, és kaphatnak hasznos ismereteket erről a sportágról.

Egyesületünk népszerűsítésében és információáramlásában fontos szerepe van az internetes kapcsolattartási lehetőségnek, amit weboldalunk karbantartásával és folyamatos frissítésével érünk el. Minden héten az eseményekről előzeteseket is készítünk, melyben tájékoztatjuk a hét várható eseményeiről nem csak saját sportolóinkat, hanem az ország más területén lévő érdeklődőket is, valamint az egyesületünkben még nem tag, jövőbeni lehetséges sportolókat. Honlapunk megújítására, korszerűsítésére folyamatosan törekszünk.

Honlapunk elérhetősége: http://www.sopronitigrisek.hu/ .

image036

Terveink között szerepel, hogy egy kisebb ajándékboltot nyissunk, melyben egyesületünkkel kapcsolatos dolgokat lehet kapni, például bögrék, naptárak, logóval ellátott pólók, stb.…
Ezzel kapcsolatosan meg kell említeni, hogy már az előkészítő csoportban is a gyermekek rendelkezésére bocsátunk egyesületi emblémával ellátott pólókat, bemelegítő felsőt, hogy ezzel is népszerűsítsék klubunkat.

image037